Twee aanhoudingen na steekincident Beverwijk

Normal politie

Beverwijk - De politie heeft zaterdagochtend een 18-jarige man uit Breda en een 19-jarige man uit Bavel aangehouden op verdenking bij betrokkenheid van een steekincident. Een 21-jarige man uit Breda raakte hierbij gewond.

Agenten kregen rond 06.00 uur een melding dat drie jongemannen op de Meerstraat al enige tijd ruzie zouden hebben. Ook zouden bij de personen wapens zijn gezien. Op de Meerstraat werd niemand aangetroffen dus vervolgde de politie haar zoektocht. Bij het Stationsplein troffen de agenten drie personen aan die voldeden aan het signalement. Een van de jongens rende naar de auto en vertelde dat hij was neergestoken na een conflict met de Brabanders. De tieners werden daarna aangehouden en het slachtoffer werd overgebracht naar het ziekenhuis. Bij een van de verdachten werd een balletjespistool aangetroffen die in beslag is genomen. De politie onderzoekt waarmee het slachtoffer is gestoken. 

Adverteren op BeverwijkActueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op BeverwijkActueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Beverwijk
16:03

17° C

Zwaarbewolkt

0.89 km/h

70%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief