Meerdere woningen beschoten Maarsenhof Amsterdam

Normal politiemotor geparkeerd
Afbeelding: Politie

Op woensdag 20 januari zijn meerdere woningen aan het Maarsenhof beschoten. In de woningen waren op het moment van de beschieting meerdere mensen waaronder kinderen aanwezig. Gelukkig is niemand gewond geraakt. De recherche is op zoek naar getuigen.

Omstreeks 23:40 uur werden meerdere buurtbewoners opgeschrikt van harde knallen. Meerdere politie-eenheden waren snel ter plaatse en kwamen en troffen meerdere kogelinslagen aan in de muren en ruiten van verschillende woningen. Het is nog onduidelijk wat het motief is geweest van de beschieting en de politie is nog op zoek naar de verdachten.

Getuigenoproep

De recherche heeft de zaak in onderzoek en komt graag in contact met getuigen en/of betrokkenen. Heeft u iets gezien of gehoord of heeft u beelden van deze zaak? Neem dan contact op met de politie via het nummer 0900-8844. Blijft u liever anoniem, dan kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, telefoonnummer 0800-7000. Getuigen kunnen ook gebruik maken van onderstaand tipformulier en daarop ook beeldmateriaal uploaden.

Dit artikel verscheen eerst op Mokum.nu

Adverteren op BeverwijkActueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op BeverwijkActueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Beverwijk
05:47

17° C

Zwaarbewolkt

0.89 km/h

70%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief