Haarlemmer aangehouden na illegaal feest Kanaalweg Beverwijk

Normal aanhouding

De politie heeft zaterdagavond rond middernacht een illegaal feest beëindigd aan de Kanaalweg in Beverwijk. Agenten namen poolshoogte na diverse meldingen van geluidsoverlast.

Agenten troffen tussen de 60-80 personen aan. Direct werd besloten het feest te beëindigen en de aanwezigen vertrokken zonder problemen. De apparatuur van de DJ werd in beslag genomen. Hier was de 33-jarige Haarlemmer het niet mee eens en probeerde, nadat alles was ingeladen, er met de auto vandoor te gaan.

Met politievoertuigen werd de uitgang van het terrein geblokkeerd en kon de verdachte alsnog worden aangehouden. Zijn voertuig en de geluids- en lichtapparatuur werd vervolgens in beslag genomen. Ook werd de man aangehouden voor onder andere rijden onder invloed en werden er bij de verdachte (hard)drugs aangetroffen. De Haarlemmer zit vast voor verhoor en onderzoek.

Coronamaatregelen in regio Kennemerland

De gemeenten willen geen illegale feesten in recreatiegebieden. Er worden daarom gebieden aangewezen waar mensen in de nachtelijke uren niet aanwezig mogen zijn. Op de stranden van Zandvoort en Bloemendaal was het al verboden om geluidsapparatuur en muziekinstrumenten te gebruiken. Deze maatregel werkt goed en blijft gelden tot 1 oktober of langer als dat nodig is. Lees meer over de nieuwe coronamaatregelen in regio Kennemerland op de website van de Veiligheidsregio Kennemerland (VRK).

Adverteren op BeverwijkActueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op BeverwijkActueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Beverwijk
17:46

17° C

Zwaarbewolkt

0.89 km/h

70%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief