Getuigen gezocht na explosie Poolse supermarkt in Beverwijk

Normal aangepastpolitieauto

Op woensdagochtend rond 05.15 uur heeft een explosie plaatsgevonden bij een Poolse supermarkt in winkelcentrum Beverhof in Beverwijk. Er zijn geen gewonden gevallen maar de explosie veroorzaakte wel veel schade. De recherche wil graag spreken met getuigen of mensen die meer informatie hebben.

Toen agenten arriveerden bij de supermarkt troffen zij op de locatie een zwaar beschadigd pand aan. Door de explosie is de gevel van de supermarkt flink beschadigd. Na de explosie heeft de politie het gebied afgezet. De Explosieven Opruimingsdienst (EOD) heeft de locatie in onderzoek. Daarnaast is de Forensische Opsporing bezig met sporenonderzoek.

Getuigenoproep

De recherche wil graag in contact komen met mensen die informatie hebben over deze explosie. Heeft u iets gezien of gehoord? Mocht u op een andere manier weten wie bij de explosie betrokken zijn, of heeft u andere informatie over deze zaak? Neem dan contact op met de politie via het telefoonnummer 0900-8844. Informatie delen kan ook anoniem: bel dan Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Adverteren op BeverwijkActueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op BeverwijkActueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Beverwijk
16:07

17° C

Zwaarbewolkt

0.89 km/h

70%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief