Getuigen gezocht van beroving Beverwijk

Normal zijkant politieauto met logo

Een 78-jarige man uit Castricum is in de nacht van zondag op maandag rond 00.45 uur aan de Meerstraat beroofd in zijn auto. Het slachtoffer raakte hierbij gewond aan zijn hals. Een onderzoek is ingesteld en de politie is op zoek naar getuigen van de beroving.

Rond 00.30 uur zat het slachtoffer in zijn auto bij het tankstation op de Jan Ligthartstraat, toen twee mannen zijn auto instapten. De mannen sommeerden de hoogbejaarde man om naar Beverwijk te rijden. Toen zij rond 00.45 uur in de Meerstraat aankwamen werd het slachtoffer beroofd van zijn bezittingen. Ook werd de 78-jarige man bedreigd met een mes. Toen de daders een oplettende getuige zagen kijken, gingen zij er snel vandoor in de richting van het Meerplein en lieten zij de man achter. Hij bleek lichte verwondingen aan zijn hals te hebben.

Van de daders is het volgende signalement bekend:
Dader 1:
-Man
-Blanke huidskleur
-1.75 meter lang
-Leeftijd: ongeveer 25-35 jaar oud
-Donkere kleding en pet

Dader 2:
-Man
-Blanke huidkleur
-1.90 meter lang
-Kort, blond haar
-Leeftijd: ongeveer 25-35 jaar oud
-Lichte kleding

Getuigenoproep
De recherche heeft een onderzoek ingesteld en komt graag in contact met mensen die getuige zijn geweest. Bent u getuige geweest of heeft u andere informatie die kan helpen bij het onderzoek? Belt u dan met de recherche via telefoonnummer 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000. De politie neemt ook graag kennis van eventuele beelden. U kunt ze uploaden via dit formulier onder vermelding van zaaknummer 2021011830.

Adverteren op BeverwijkActueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op BeverwijkActueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Beverwijk
17:28

17° C

Zwaarbewolkt

0.89 km/h

70%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief