Drie verdachten aangehouden voor mishandeling Parallelweg in Beverwijk

Normal 15121381050 da93d6f6b9 k
Afbeelding: Shirley de Jong

De politie kreeg zondagavond rond 18.50 uur een melding van een steekincident aan de Parallelweg. Toen de politie ter plaatse kwam, bleken de vermeende slachtoffers verdwenen en bleek er geen sprake geweest te zijn van een steekincident, maar wel van ernstige mishandelingen.

De politie trof een grote menigte aan op het parkeerterrein van het Midicenter. Een auto die van het terrein wegreed, werd op dat moment belaagd door een groep van ongeveer 30 personen. In deze auto zou volgens meerdere getuigen een man zitten die betrokken was geweest bij de mishandeling. De politie heeft de twee inzittenden van de auto hierop ter plekke aangehouden. Kort hierna werd een derde verdachte aangehouden door de politie.

De verdachten zijn mannen in de leeftijd van 29, 31 en 52 jaar, afkomstig uit resp. IJmuiden, Krommenie en Zaandam. Zij zijn overgebracht naar het politiebureau en ingesloten voor nader onderzoek.

De aangehouden mannen worden verdacht van het mishandelen van drie mannen in de leeftijd van 22, 40 en 45 jaar. Twee van hen liepen hierbij ernstig hoofdletsel op.

Getuigenoproep

De recherche heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht van deze mishandelingen en is nog op zoek naar mensen die informatie hebben die kan bijdragen aan het onderzoek. Getuigen worden verzocht zich te melden bij de recherche in Beverwijk, via tel.nr. 0900-8844.

Adverteren op BeverwijkActueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op BeverwijkActueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Beverwijk
05:24

17° C

Zwaarbewolkt

0.89 km/h

70%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief